• Calea Aradului 57, Timisoara
    (Intrarea este in Strada Calan !)
  • shop online? shop online apasati aici!
  • Intrebari? (0256) 494-375

Shop

Totul pentru acasa
Inapoi

Magazinul nostru

Ocupatia noastra principala include servicii, incepand de la masurat pana la montat produsele create special pt. dumneavoastra. Preturile materialelor din magazin acopera o gama foarte larga, incercand sa acopere atat cerinte uzuale cat si pe cele mai exigente.

In magazinul nostru online oferim numai produse care se potrivesc cu profilul nostru de amenajari interioare si se ofera de obicei in dimensiuni standard. Nu este ocupatia noastra principala si nu intentionam sa ne concuram cu alte oferte online de produse asemanatoare. De aceea, altfel decat in magazin, nu oferim online decat produse de calitate premium. De exemplu, lenjeria de pat si cea de masa se produc in Germania de catre o familie care pastreaza aceasta traditie din 1882 ! La noi le puteti procura la preturi mai avantajoase decat din Germania si economisiti si costurile de transport. Transportul costa 25€ pt. cumparaturi pana la 100€, incepand de aici este gratuit. Costurile de transport pt. cumparaturi mici le-am introdus numai pt. a evita pericolul de a vinde sub pretul de achizitie; ceea ce este permis nunmai pt. produse care exista de ani de zile in stoc.

https://casamosibel.ro/shop/

Apasati aici, daca doriti sa vizitati magazinul-online: https://casamosibel.ro/shop/

In magazinul din Timisoara gasiti, pe o suprafata de ca. 1000 m2, de la producatori cu renume din Europa, totul pt. amenajat interiorul: podele, pereti, ferestre...

  • stofe, perdele, draperii, rulouri, fete de masa, perne, naproane, lenjerie de pat, tapet,...
  • covoare, presuri, mocheta, linoleum, parchet, podele design (vinil),...
  • garnise, carlige, ciucuri, embrase, pasmanterie... sine, plinte, stopuri,...

Galerie

Casa Mosibel - Deco
Casa Mosibel - Podele
Cassa Mosibel - online-shop